Усвојен Предлог уговора за потребе изградње коловоза, пешачко–бициклистичке стазе, водовода и јавне расвете у Индустријској зони

Gradsko veće grada Sombora

Градско веће Града Сомбора одржало је 202. седницу на чијем Дневном реду се нашло шест тачака.
Између осталог, усвојен је Извештај о реализованој финансијској подршци удружењима из буџетских средстава путем јавног конкурса за финансирање и суфинансирање пројеката и програма удружења из области социјалне и здравствене заштите у 2023. години. На Јавни позив за финансирање и суфинансирање пројеката и програма, удружења из области социјалне и здравствене заштите у 2023. години пристигао је 31 предлог пројекта од којих је од стране Комисије одобрено 25 у укупном износу од 7 милиона динара. Такође, усвојен је Извештај о реализованој финансијској подршци удружењима из буџетских средстава путем Јавног конкурса за финансирање и суфинансирање програма и пројеката удружења која негују идентитет националних мањина – националних заједница на територији Града у 2023. години. На Јавни пристигло је 16 предлога пројеката од којих је од стране Комисије одобрено 14 у укупном износу од два милиона динара.
Чланови Градског већа прихватили су и Предлог уговора о установљавању права стварне службености на две парцеле чији је власник АП Војводина, а за потребе изградње коловоза, пешачко – бициклистичке стазе, водовода и јавне расвете у Индустријској зони, односно путу Ц3 у Сомбору.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.