Усвојена листа вредновања за доделу средстава ловачким друштвима и удружењима

Градско веће Града Сомбора одржало је седницу, а на Дневном реду се нашло 14 тачака.
Између осталог, усвојен је посебан Програм рада Омладинског центра за 2024. годину, којим ће се дефинисати начин функционисања простора за децу и младе у Сомбору, те улози Града и партнера из цивилног сектора у процесу управљања. При спровођењу програма, акценат се ставља на успостављање партнерстава, умрежавање и међусекторску сарадњу између цивилног друштва, државних институција, представника власти, привредног сектора, медија, међународних партнера и других актера од интереса за младе.
Чланови Градског већа прихватили су понуду ЈКП „Простор“ за поправку и изградњу надстрешница на аутобуским стајалиштима у Шапоњама, Кљајићеву, Бездану, Риђици, Билићу, Станишићу, Растини и Алекса Шантићу. Такође, прихваћена је и понуда за радове на поправци оштећеног дела мола на Тромеђи у Сомбору, као и понуда ЈКП „Чистоћа“ Сомбор за санацију дивље депоније са пољопривредног земљишта у Гакову.
Током седнице, усвојена је листа вредновања коју је усвојила Комисија, а везано за средства која се додељују по Јавном позиву за финансирање програма и пројеката који подстичу рад ловачких друштава и удружења на територији Града.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.