Вечерас у Сивцу „Сан смешног човека“

Pozorište

Треће вечери 77. Општинске смотре драмског стваралаштва „Велимир Сандић Вељко“ у Сивцу, публици су се представили глумци Драмског ансамбла Културног центра из Куле представом „Кус петлић“, по тексту Александра Поповића и у режији Драгана Остојића. Публици се судећи по сјајним реакцијама, представа изузетно допала, а награду за најбољег глумца представе добио је маестрални Слободан Ногавица.
Вечерас, последње такмичарске вечери, публика у Сивцу имаће прилику да погледа представу „Сан смешног човека“, Фјодора Достојевског, у режији Владимира Нађа, а у извођењу Драмског студија „Арт“ Дома културе из Руског Крстура. Ова представа биће изведена на русинском језику.
Последње вечери Смотре, односно сутра, публика ће, у част награђених, моћи да погледа дуодраму Јована Јањића „Патријарх Павле – бити човек међу људима и нељудима“, у режији Милана Руса и у извођењу Српског позоришта у Будимпешти.
Карте по цени од 250 динара купују се непосредно пред почетак представе, осим за представу у част награђених када је улаз слободан

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.