ВЕЛИКЕ ГУЖВЕ НА НОВОСАДСКОМ САЈМУ Почело прикупљање потписа за листу “Александар Вучић – Нови Сад сутра” на локалним изборима

Српска напредна странка данас прикупља потписе у Новом Саду у Мастер центру Новосадског сајма као и у месним заједницама у Футогу и Каћу, а велике гужве на локацији где се гласови прикупљају говоре да је излазност велика.

Прикупљање потписа почело је у 16.00 часова, а велики број суграђана окупио се на Новосадском сајму како би својим потписом подржали листу „Александар Вучић – Нови Сад сутра“.

Према фотографијама са лица места, на хиљаде људи чека у редовима. Како нам репортери с лица места јављају, незапамћене гужве забележене су на Сајму.

Такође, како би подржали ову листу, на Сајам су дошли и Маја Гојковић, Жељко Ребрача, председник КК “Војводина” као и параолимпијска шампионка Борислава Перић – Ранковић.

Такође, на седници Градског одбора СНС-а бивша начелница Инфективне клинике у Новом Саду и државна секретарка у Министарству здравља проф. др Весна Туркулов одабрана је да буде носилац листе Српске напредне странке на локалним изборима у Новом Саду.

Подсећамо, локални избори биће одржани истог дана када и београдски, 2. јуна.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.