„Верујем да ће бити још неких једнократних помоћи“ Вучић саопштио лепе вести: Пресрећан сам…

Vucic

Вучић је рекао да би средњошколци једнократну помоћ државе требало да добију до петка.
Председник Србије Александар Вучић изјавио је синоћ да би 90.000 студентских картица требало да буде подељено и да су оне активне од данас, а да би средњошколци новац требало да добију до петка. Он је навео да има око 100.000 захтева за студентске картице, али да је валидирано 90.000.

– Пресрећан сам што су наши пензионери добили тих 20.000 динара. Верујем да ће моћи нешто да купе и себи, али ће моћи да купе и својим ближњима, да их обрадују нечим. Леп дан за њих, мало наше пажње за њихово стрпљење и за све оно што су за земљу увек спремни да учине – рекао је Вучић за РТС.

Он је навео да за средњошколце нема тачан дан када ће бити исплаћен новац, али верује да ће новац јединицама локалне самоуправе уплатити у понедељак, што значи да би до петка сви средњошколци, односно њихове мајке, односно самохрани очеви или старатељи требало да добију најкасније тај новац.

– Тако да то мислим да су добре вести за људе и верујем да ће бити још неких, да ли сада или пред Нову годину, једнократних давања. Мислим да је данас премијерка Ана Брнабић разговарала са једним делом људи у култури па ћемо видети и о томе обавестити јавност – поручио је председник.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs