Весић обишао радове на реконструкцији локалног пута Кљајићево – Бачки Соколац

Goran Vesić

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Горан Весић, градоначелник Сомбора, Антонио Ратковић, начелник Западнобачког округа, Горан Нонковић и државна секретарка у Министарству пољопривреде, Душанка Голубовић, обишли су радове на реконструкцију локалног пута Кљајићево-Бачки Соколац, код Сомбора. Овом приликом, Весић је поручио житељима Кљајићева да ће њихово место, уз обнову локалног пута и изградњу брзе саобраћајнице доживети велики напредак.

Пут Кљајићево-Бачки Соколац дуг је око 20 километара, а радови на реконструкцији су почели на првих 6,5 километара, од Кљајићева до Телечке.

„То је важан пут за житеље оба места, јер ће им значајно олакшати живот. Још 14 километара, све до Бачког Соколца, урадићемо у наредне две године. У наредним недељама почећемо да обнављамо још седам километара пута од Бачког Соколца до Бачке Тополе“ прецизирао је Весић.

Навео је да се у том крају Војводине планира обнова комплетне мреже локалних путева, како би заиста сви који тамо живе имали добру везу са брзим саобраћајницама и ауто-путем и самим тим већи животни комфор.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.