(ВИДЕО) Додељене награде истакнутим припадницима МУП-а

Dan policije

Поводом Дана Министарства унутрашњих послова и полиције, данас је у згради Жупаније уприличен пријем за припаднике МУП-а који су у протеклој години остварили запажене резултате у раду.

Њих је испред Града Сомбора поздравио градоначелник Антонио Ратковић, који се у име свих грађана Сомбора, али и своје лично име захвалио на свему што су припрадници Министарства унутрашњих послова урадили како би Сомбор био безбедно место за живот.

– Много тога сте улагали заједно и са Саветом за безбедност саобраћаја, да радимо на едукацијама и превентивним активностима. Оно на чему ми сви радимо је привредни
амбијент, у коме у великој мери зависи и безбедност, зато је битно та сарадња између Града и Полицијске управе. На наше велико задовољство, Сомбор је један од најбезбеднијих градова. Ми ћемо се трудити као локална самоуправа да наставимо да негујемо одличну сарадњу и да у будућности заједно реализујемо још много – рекао је градоначелник.

Присутнима се обратио и начелник Полицијске управе у Сомбору Јован Рељић и истакао да иако припадници МУП-а обављају тежак посао, обављају га са изузетном љубављу.

– Искористићу прилику да се захвалим, градоначелнику и Граду Сомбору, на томе што сте препознали наше резултате, наш труд који смо улагали и који улажемо у циљу подизања безбедности како овог града, тако и целог округа. Наш посао јесте тежак, али будите уверени да га ми обављамо са изузетном љубављу. игурно је да ћемо и наредном периоду наставити да радимо на начин на који смо радили и да ће Сомбор бити још безбеднији град, испричао је Рељић.

У знак захвалности за савесно и професионално обављање посла и запажене резултате у протеклој години градоначелник града Сомбора Антонио Ратковић уручио је награде и захвалнице истакнутим припадницима Министарства унутрашњих послова.

Ручним часовницима су за остварене резултате у раду, савесно и професионално обеваљање послова, у име захвалних грађана Сомбора награђени Александар Ћировић, млађи водник полиције из Одељења полиције, Душан Парађина, водник 1. класе полиције из Одељења саобраћајне полиције и Владимир Јовићевић, капетан полиције из Одељења криминалистичке полиције.

Посебну захвалницу за дугогодишње професионално и одговорно обављање дужности примили су Мирко Борота, млађи водник полиције из Одељења полиције, Данијела Зорић, водник 1. класе полиције из Одељења полиције, Мирјана Јозић, водник полиције из Одељења саобраћајне полиције, Драгана Лалић, виши полицијски референт из Одсека за управне послове, Марија Вулић, полицијски саветник из Одсека за аналитику и Зоран Граховац, млађи водник ватрогасац из Ватрогасно – спасилачког батаљона у Сомбору.

Према речима Ћировића, награђеног млађег водника полиције, додељено признање мотивисаће га да у наредом периоду оствари још боље резултате.

– Значи ми пуно, јер ми је драго да је неко приметио наше залагање у послу и захвалио бих се свима на томе, рекао је Александар Ћировић.

Данијела Зорић, водник 1. класе полиције из Одељења полиције добитница је захвалнице за дугогодишње професионално и одговорно обављање дужности. Према њеним речима, наредне године биће пуне две деценије како ради овај посао, који обавља са истим ентузијазмом као првога дана.

– Ево следеће године славим јубилеј, 20 година рада у служби. Још увек као да сам први дан на послу. Мотив постоји, воља постоји, а љубав према послу поготово, објаснила је Зорић.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.