(ВИДЕО) Градоначелник уприличио пријем за награђене такмичарке СК „Фигура“

Prijem sportiskinja FK Figura

Градоначелник Града Сомбора Антонио Ратковић, заједно са чланицом Градског већа за област спрота, деце, омладине и здравства Антонијом Нађ Косановић, уприличио је пријем за младе гимнастичарке СК „Фигура“ које су на Светском првенству у дечјем фитнесу оствариле запажене резултате.

Заједно тренером Драганом Пежељ пријему су присуствовале награђене такмичарке: Јована Свилар, Дуња Чичовачки, Калина Дошен и Михаела Мариа Хорват, која је постала двострука шампионка света.

Овом приликом, градоначелник је честитао младим гимнастичаркама на историјском успеху, истакавши да су њихова постигнућа понос града. У разговору са награђеним такмичаркама и тренером, Ратковић је рекао да је Граду Сомбору веома битно да се што више деце бави спортом.

Чланице СК „Фигура“ су на Светском првенству у дечјем фитнесу учествовале као део репрезентације Србије, а нешто више о самом догађају рекла нам је тренер Драгана Пежељ.

– У првом моменту мислим да нисам била свесна, нисам апсолутно очекивала да можемо направити овакав резултат какав смо напраивли. Сад када се све слегло стално премотавам те видео записе које имамо, гледам онако како да кажем још увек смештам ааа то у својој глави да је то заиста тако како јесте, рекла је Пежељ.
Двострука светска првакиња Михаела Мариа Хорват, истакла је да је веома задовољна оствареним резултатом.

– Јако била сам срећна, нисам знала да добићу медаљу али била сам јако срећна када сам знала да ћу бити прва – испричала је Михаела Мариа.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.