(ВИДЕО) Концерт Зоране Иђушки одушевио сомборску публику

Zorana Iđuški

Манифестација „Сомборско лето“ званично је почела. На бини на Тргу Светог Ђорђа, Сомборци и њихови гости, првог дана манифестације, уживали су у наступу културно-уметничких друштава са територије Града. Вечерњи програм почео је концертом староградске музике, у склопу кога је наступала вокална солисткиња, Зорана Иђушки, која није крила радост због тога.

„Задовољство ми је што са мојим концертом отварамо „Сомборско лето“. Ово је могу да кажем постала већ традиција сваке године да добијам позив што се тиче Града, Туристичке организације и хтела бих да се захвалим на томе“, рекла је Иђушки.
Са Зораном смо разговарали и о њеним плановима за ово лето.

„Мој програм је специфичан. Неко сам ко се бави културом и традицијом наше војвођанске музике. Биће фестивала и јако се радујем. Поготово што могу да радим оно што волим. Радујем се овом лету, јер имам осећај да ће бити нешто невероватно, нешто лепо и да ће сваки концерт бити успешан“, закључила је млада вокална солисткиња.
Другог дана „Сомборског лета“, од 18 часова, биће уприличен програм Музичке школе, док ће од 19 часова и 30 минута, своје учешће узети плесне школе.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.