(ВИДЕО) Наставља се улагање у нова дечија игралишта

Aman igraliste

Као један од приоритета локалне самоуправе јесте улагање у нова дечија игралишта. У вези са тим, представници Града Сомбора, на челу са градоначелником, Антониом Ратковићем, обишли су данас две локације-код продавнице „Аман“, где је постављена нова трамболина, која се састоји од шест делова, односно поља, на којима деца могу да се играју и насељено место Бездан, где је изграђено потпуно ново дечије игралиште са седам справа. Више о радовима, али и о плановима за наредни период рекао нам је и сам градоначелник, Антонио Ратковић.

„Заједно са сарадницима и представницима месних заједница обишао сам нова дечија игралишта код „Амана“, где је поред новог мобилијара, постављена и нова трамполина за наше најмлађе суграђане. Постављена је такође и расвета, како би игралишта која су постављена била безбеднија и како бисмо их сви заједно сачували. Такође, у насељеном месту Бездан постављено је ново дечије игралиште. Овде се окупљао велики број деце и на иницијативу родитеља и Савета Месне заједнице, одлучили смо се и да овде поставимо још једно дечије игралиште, а до краја године нас очекује допуна мобилијара у Гакову, у Ненадићу, у Шумадијској улици, тако и постављање још нових дечијих игралишта у самом граду“, рекао је Ратковић.

Такође, он је истакао да ће Град Сомбор и у наредном периоду издвајати средства у буџети за набавку нових урбаних мобилијара, а све са циљем да се омогући најмлађим суграђанима да своје слободно време проводе на отвореном.

„Срце нам је пуно када видимо да су ова дечија игралишта препуна наших малишана и свакако да смо сви заједно урадили један добар посао када смо се одлучили да поставимо ново дечије игралиште“, закључио је градоначелник Сомбора.
Извођач радова је Јавно комунално предузеће “Зеленило“ Сомбор.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.