(ВИДЕО) Ратковић обишао радове на асфалтирању улица

Obilazak radova

Градоначелник Града Сомбора Антонио Ратковић, заједно са чланом Градског већа за област комуналних делатности и инвестиција Ђорђем Зорићем, обишао је данас радове на асфалтирању Динарске улице и улице Браће Ђулинац.

Радови се изводе у оквиру пројекта асфалтирање неасфалтираних улица у граду који је, према речима градоначелника Ратковића, отпочео 2022. године, од када је реконструисано неколико десетина коловоза.

– Када смо кренули у овај пројекат било је 56 неасфалтираних улица. Наш план је да до краја 2024. године, од 56 неасфалитраних, дођемо до 31 и свакако да ћемо дати максимум да то и испунимо. Настављамо и даље са припремом, како документације тако и са самим радовима, где год је спремно за извођење и за те намене у овој години смо издвојили 100 милиона динара. Очекујемо да и у наредном буџету се настави са овим пројектом, како би смо за пар година све улице у граду Сомбору асфалтирали, рекао је градоначелник Ратковић.

Радови у улици Браће Ђулинац изводе се у дужини од 100 метара и ширине 3 метра, а овом приликом урађена је и замена водоводних цеви. Нови асфалт у Динарској улици биће дужине 150 метара, а радови подразумевају прављење ископа, насипање слоја песка и на крају асфалтирање.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.