(ВИДЕО) Ратковић обишао завршене радове на уређењу фудбалског стадиона у Чонопљи

FK Sloga Čonoplja

Градоначелник Сомбора, Антонио Ратковић, заједно са чланицом Градског већа за област спорта, деце, омладине и здравства, Антонијом Нађ Косановић, председником ССГС, Милошем Мијићем, те представницима Фудбалског клуба „Слога“ Чонопља, обишао је завршене радове на уређењу фудбалског стадиона у Чонопољи. У току протеклог периода урађени су бетонски радови на адапатацији стадиона, поред терена је постављена жичана ограда са вештачком травом, а изграђене су и нове трибине, те помоћни објекат за заливни систем.
Према речима градоначелника, Град Сомбор је и у 2024. години наставио са издвајањем средстава за уређење спортских објеката, како у граду, тако и у насељеним местима.
„Драго ми је што данас сам са представницима Фудбалског клуба „Слога“ Чонопља обишао завршене радове овде у Чонопљи. Урађене су трибине, урађена је приступна стаза са оградама и оно на шта сам изузетно поносан је што је Милош Косановић донирао комплетно заливни систем и хвала му на томе. Драго ми је што је ФК „Слога“ Чонопља ушао у Српску лигу и да сада коначно има све оне потребне услове да би се такмичили у овом рангу. Поред Чонопље, урадили смо и уређење свлачионица и фасаде у Стапару. Очекујемо наставак радова у Светозар Милетићу на наткривању трибина и ограде. Оно што је наш циљ, јесте да и у 2025. години настављамо са оваквим видом улагања, јер знамо да у неким селима је фудбал једини спорт којима се баве млади и деца“, рекао је градоначелник.
Прослављени фудбалер Милош Косановић, који је Фудбалском клубу „Слога“ донирао заливни систем, истакао је да ужива да се врати у своје родно село и да помогне, првенствено фудбалском клубу.
„Пре свега бих са моје стране и стране клуба желео да се захвалим Градској управи, градоначелнику Антониу на раду који су учинили овде за наш клуб, што су помогли преуређењу трибина и и свега осталог. Ми имамо у циљу да још више уредимо наш спортски објекат и са друге стране овде видимо пуно деце који уживају у нашем фудбалском терену и надам се да ће да их буде још више. Са те стране стварно ми је част да могу да ја дођем и помогнем и њима и фудбалском клубу“, испричао је Косановић.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.