(ВИДЕО) Сомборска публика уживала у музици бенда „Тrilogy“

Bend Trilogy

Синоћ је, у склопу четвртог дана манифестације „Сомборско лето“, одржан спектакуларни концерт познатог рок бенда „Тrilogy“. Овај музички састав познат је како у Србији, тако и у земљама региона, а они који долазе на њихове свирке знају да је провод загарантован, што је показао и наступ пред сомборском публиком. Фронтмен групе, Дејан Саковић, рекао нам је нешто више о самом наступу.

„Сомбор има чиме да се похвали, па ево и ми мали допринос да дамо„Сомборском лету“. Што се тиче наступа бенда „Трилогy“ као и увек пуно енергије, пуно доброг рокенрола, пуно гласне музике. Оно што је нека наша мисија и жеља јесте да што више млађе публике добије прилику да чује тај гитарски звук, да чују нешто што није класика, што могу да виде на осталим телевизијама. Ја бих заиста да се захвалим Граду што нас је позвао да учествујемо на овогодишњем „Сомборском лету“, које је заиста сјајна манифестација“, поручио је Саковић.

Подсећамо све наше пратиоце да ће се сутра, 22. јуна, са почетком од 19 часова, одржати традиционални „Сомборски котлић“, у склопу кога ће учешће узети „Тропицо бенд“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.