(ВИДЕО) У току радови на изградњи нових паркинг места у Сомбору

Novi parking Sombor

Са циљем да се реши проблем паркинг места у граду Сомбору, на месту некадашњег „Прокупца“, теку радови на изградњи истих. Са тим у вези, како би се уверили да све тече по плану, радове су обишли градоначелник Сомбора, Антонио Ратковић, члан Градског већа за област комуналне делатности и инвестиције, Ђорђе Зорић, те представници извођача радова.
О томе како теку радови, као и плановима за наредни период, рекао нам је нешто више градоначелник.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


„Кренули су радови на изградњи прве фазе којом ће бити обухваћено нових 80 паркинг места у граду Сомбору. Биће урађено комплетно и јавна расвета, зид око ове парцеле и наравно атмосферска канализација. У складу са потребама грађана, у плану нам је да у наредним годинама радимо документацију и да подигнемо још један ниво који ће омогућити још нових паркинг места за наше суграђане“, рекао је градоначелник.
Такође, ово нису једини радови у граду, већ локална самоуправа ради и на асфалтирању неасфалтираних улица.
„У току су радови на изградњи улице Јована Дучића, а касније имамо још четири улице у Горњој Вароши. Павла Вујисића је у току припрема за асфалтирање, тако да, уколико временски услови дозволе, до краја године, планирамо још пет улица да буду асфалтиране“, поручио је Антонио Ратковић.
Радови на изградњи нових паркинг места у потпуности се финансирају из буџета Града Сомбора.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs