(ВИДЕО) Уређење и проширење објеката вртића-доградњом омогућен боравак за још 60 малишана

Proširenje vrtica

Свесни потребе за проширењем простора како би се омогућио боравак већем броју деце у предшколској установи, на територији Града Сомбора спроводе се радови у два вртићка објекта, у Сомбору и у Чонопљи.

О каквим се радовима ради и шта је све њима обухваћено сазнали смо од градоначелника Сомбора, Антониа Ратковића.

-Доградњом овог блока вртића, негде око 60 наших малишана са листе чекања успећемо да упишемо управо у овај нови објекат. Свакако да то није крај решавања листе чекања, а наш задатак, како свих нас у Градској управи, тако и директорице Предшколске установе да изнађемо решења и за остале малишане, како бисмо скратили што више листе чекања и како бисмо омогућили свим нашим малишанима да могу да користе услуге Предшколске установе.

Када су у питању радови у насељеном месту Чонопља, они представљају наставак радова започетих крајем претходне године, када је решен проблем грејања-те је овај објекат комплетно прешао на грејање на гас и уређен је унутрашњи део. Радови који се сада спроводе, односе на спољно уређење.

-Тренутно се изводе радови на фасади и на дворишном делу, остало је још да се замени нешто мало столарије, тако да ће и тај објекат засијати у пуном сјају, рекао је Ратковић.
Градоначелник је додао да ће локална самоуправа наставити да улаже у уређење и проширење објеката Предшколске установе како би био омогућен леп и удобан боравак у вртићима свим малишанима на територији Града, без листе чекања.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.