(ВИДЕО) Завршени радови на изградњи пута од Бачког Моноштора до Купусине

Backi Monostor Kupusina

Завршени су радови на изградњи локалне саобраћајнице од Бачког Моноштора до Купусине. Тим поводом, ову локацију су обишли представници Града Сомбора и општине Апатин. Према речима члана Градског већа за област комуналне делатности и инвестиције, Ђорђа Зорића, ова саобраћајница биће од великог значаја како за становнике Бачког Моноштора и Купусине, тако и за све грађане територије Града Сомбора и општине Апатин.

„Укупна дужина пута је 10,6 километара, од тога је 5,3 на територији општине Апатин и 5,3 на територији Града Сомбора. Извођач радова је „Еxтра ауто“, који је урадио у ширини од 5,5 метара, у два слоја, 7 плус 4 цм. Оно што је исто интересантно да нагласимо да је поред овог пута уређен пут од Стапара до Сивца и тренутно се ради деоница пута од Риђице до Растине“, поручио је Зорић.

Испред општине Апатин, помоћник председнице општине Апатин за комуналну област и рурални развој, Томислав Силађи, захвалио се Граду Сомбору на сарадњи и указао да ће новоизграђени пут имати велики значај за све становнике Апатина.

„Овај пут пуно значи за општину, што нас приближава овај значајно путу који је тренутно у пројекту од Бачког Брега до границе са Румунијом“, закључио је Силађи.
Целокупан пројекат је финансиран од стране Управе за капитална улагања АП Војводина, Града Сомбора и општине Апатин.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025info (@025info_tv)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.