(ВИДЕО) Завршетак радова у вртићима „Андреј“ и „Чигра“

Obilazak

У циљу побољшања услова за боравак деце, али и рада запослених, у два објекта Предшколске установе „Вера Гуцуња“, спроведени су вишеструки радови. У питању су вртић „Андреј“ у Станишићу и вртић „Чигра“ у Шикари. Поводом завршетка истих, Снежана Газетић Павошев-директорка Предшколске установе угостила је заменицу градоначелника Љиљану Тицу, чланицу Градског већа за област културе и образовања Аниту Стојаков и начелника Одељења за образовање Горана Тодорића, те их спровела кроз новоуређене објекте.

За радове у овим вртићима издвојено је око 4,5 милона динара, а више о томе шта су радови обухватили рекла нам је заменица градоначелника Љиљана Тица.

-У дечијем вртићу „Андреј“ у Станишићу, решен је вишегодишњи проблем са грејањем. Наиме, замењен је цео систем грејања и пређено је на централно грејање помоћу гаса. Да водимо рачуна и да су нам приоритет деца и установе образовања доказује и објекат у Шикари, где је комплетно адаптиран унутрашњи простор, где су адаптиране радне собе, санитарни чвор, кухиња, спољна фасада и још много тога у самом објекту, где ће се проширити капацитети и смањиће се листе чекања за наше најмлађе полазнике, што нам је и циљ, рекла је Тица.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.