Вучић на предизборном скупу у Крушевцу: До последњег даха ћу штитити националне интересе и наш народ на КиМ

AV u Kruševcu

Председник Србије и члан Српске напредне странке Александар Вучић поручио је на предизборном скупу у Крушевцу да ће до последњег даха штитити националне и државне интересе и интересе српског народа на КиМ.

„Шта год да се деси, увек ћемо да будемо уз свој народ и пре и после Бањске и увек ћемо да будемо уз Србе који на Косову и Метохији живе. И никада их нећемо оставити на цедилу. Наш је посао да у наредном периоду обезбедимо да ви живите боље“, рекао је Вучић.

Вучић је рекао и да ће бити незадовољан ако листа „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ не буде имала самостално апсолутну већину.

„Кажу они, побеђују сигурно. Још три одсто да изађе, још пет одсто да изађе, па више нећемо моћи да формирамо владу ни са овима, ни са онима. И они ваљда мисле како нас тиме плаше. Као да ми немамо истраживања, као да не идемо у народ. Ја ћу бити незадовољан ако ова листа не буде имала апослутну већину, без било кога другог, без социјалиста, без мањинских странака. И то је једини циљ, 50 плус процената у мандатима“, рекао је Вучић.

Како је рекао, видеће се ко ће да се смеје за 10 дана, додајући да између ових других нема разлике и да су сви „за истог тајкуна“.

„Србија хоће напред. Србија хоће да брине о својој деци. Србија хоће да брине о својој будућности. Србија хоће победу“, поручио је Вучић.

Подсетио се и претходне изборне кампање у којој су његови политички противници говорили о томе како Вучић чека 3. април да уведе санкције Русији, додајући да је година после тога прошла и да санкција нема, а да су управо они 5. априла у глас почели да говоре да је Вучић крив јер није увео санкције Русији.

„Посебно сам се насмејао када сам видео како је неки човек из Социјалистичке партије Србије ваљда правио своје славље и сад ја сам крив и што је ваљда мало печења било усред поста па виче Вучићу п…ру. И није му доста што виче него пева. Мој одговор на све то је био о инвентивности програма, ни реч више, а онда сутра у Ђиласовим и Шолаковим медијима на насловној страни пише Вучићеве претње човеку због песме. Ви станете и питате се је ли могуће?“, рекао је Вучић.

„Моравски крај добити најмодернији дигитални ауто-пут“

Вучић је, на предизборном скупу напредњака у Крушевцу, подсетио и да су грађани у том крају раније сањали о томе да аутопут дође и до Трстеника и Краљева и да се то остварује, пошто ће моравски крај добити најмодернији дигитални аутопут.

Вучић је рекао да је данас отворена још једна деоница Моравског коридора од Макрешана до Кошева у дужини од 11 километара и да се провозао целом деоницом од Појата до Кошева у дужини од 27,6 километара Моравског коридора.

Поручио је грађанима градова и места у томе делу Србије кроз које пролази Моравски коридор да на изборима подршка листи „Србија не сме да стане“ не буде нигде мања од 50 одсто.

Вучић је истакао да са друге стране опозиција нема никакав програм да понуди грађанима осим мржње према њему и његовој породици.

„Сваког дана нека нова измишљотина и увреда, али једно је сигурно, никада нећете ништа посебно мудро нити паметно да чујете, јер неће да се баве плановима и програмима, јер планова и програма немају. Како им је кампања текла? Кренули су са тим да ми отац није отац, да ми је мајка неморална, да ми син није син, већ комшијско дете. Наставили су са тим да смо отприлике сви убице и криминалци, а они који су отели 619 милиона евра препоштени, па треба да нам соле памет и држе лекције о корупцији“, рекао је Вучић.

Каже да су се сада окупили како би држали дебате на које може само да се насмеје.

„Шта мислите ви господине Јовановићу о Косову и Метохији – мислим да је Александар Вучић велико зло и ми смо се овде окупили да га сменимо. А шта ви господине Алексићу мислите о Косову и Метохији – па то је важна тема, али нисмо се ми окупили око те теме и зато нећу о њој вечерас да говорим, али ја Вучића мрзим више него Јовановић. А шта ви мислите господине Обрадовићу – ја ништа не мислим, али Вучића мрзим више од обојице. И то је цела политика. То је све што имају да кажу“, навео је Вучић.

Додаје да је исто и када их питају шта мисле о санкцијама Руској Федерацији и другим важним темама.

Вучевић: Изборили смо се за великим изазовима

Окупљенима се претходно обратио председник СНС Милош Вучевић.

„Претходних 11 година много тога смо заједно прошли, и изборили се са великим изазовима. Када постоји јединство народа и државе, када имате јасну визију и снажно лидерство, онда можете да постигнете резултате какве грађани заслужују. Управо захваљујући грађанима, уз снажну диригентску палицу Александра Вучића, изборили смо са поплавама, кризама, спасили економију и издржали смо притиске“, казао је Вучевић.

То је тек пола посла, на пола пута смо, казао је он.

„Све може да падне у воду ако не будемо чували све што смо урадили. Када дођу паликуће, цела кућа може да изгори за пар минута. Србија је наша кућа, и морамо бирати одговорне људе, да не бисмо све стављали на коцку“, казао је председник СНС.

Он каже да на листи имате само две понуде – једна је листа коју представља Александар Вучић, а да су све друге подређене Драгану Ђиласу.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs