Вучић поделио снимак на којем га вређа лидер СПС из Блаца

AV

Председник Србије и члан Српске напредне странке Александар Вучић поделио је видео-снимак на којем лидер Социјалистичке партије Србије из Блаца вређа председника државе.

На Инстаграм порфилу „авуциц“ објављен је видео на којем се, како се наводи, може видети „лидер СПС из Блаца“ док пева песму у којој отворено вређа председника.

„Толико о инвентивним програмима и плановима за будућност Србије. И зато, Србија не сме да стане“, написао је председник Србије Александар Вучић уз подељени видео снимак.

СПС: Мушкрац из Блаца одмах искључен из странке

Социјалистичка партија Србије саопштила је вечерас Поводом објављеног снимка на којем се грубо вређа председник Републике Александар Вучић, да није реч о председнику Општинског одбора СПС у Блацу, већ о лицу које је било у групи грађана, која се придружила СПС-у.

„Тај појединац је одмах данас искључен из странке и разрешен свих функција у Блацу. Тако ће бити са свима који не поштују политику Социјалистичке партије Србије. Желимо да упутимо извињење председнику Александру Вучићу, са којим Социјалистичка партија Србије и наш председник Ивица Дачић, имају веома коректну сарадњу 11 година, са циљем да ту сарадњу наставимо и после децембарских избора у интересу Србије“, наводи се у саопштењу СПС.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs