Вучић: Ускоро рад на националном стадиону у три смене

Vučić

Председник Александар Вучић посетио је градилиште Експа и националног стадиона и најавио да ће ускоро бити организован рад на новом стадиону у три смене.

„Хвала нашим радницима на огромном труду и марљивом раду. На градилишту ЕXПО и националног стадиона ври као у кошници. Да бисмо све стигли да завршимо на време, ускоро ће рад на националном стадиону бити у три смене, а сви грађани ће у живом преносу моћи да прате како наша фудбалска лепотица напредује. Напред, Србијо!“, објавио је Вучић на инстаграму.

Он је у видео поруци оценио да радници на градилишту вредно раде и да им је мало лакше данас него претходних дана, када су биле огромне врућине.

„Не можете да пребројите људе и машине. Пресрећан сам и све што сам говорио пре неки дан испунићемо на време. Уз безброј проблема, безброј мука, али уз огроман труд ових радника. Наши вредни радници, наши инжењери, наши људи, паметни, образовани, али и вредни, борбени, стварају историју. И успећемо у свему, остворићемо своје снове. И хоћу да кажем људима да нисам видео овако градилиште у Европи. Да поновим, буквално ври као у кошници и поносан сам на нашу Србију. Живела Србија“, поручио је Вучић.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.