За седам дана издато 370 прекршајних налога

Policija

У току претходне недеље, на подручју Полицијске управе у Сомбору, евидентирано је 12 саобраћајних незгода, у којима је шест особа задобило тешке и шест особа лаке телесне повреде. Због насилничке вожње задржана су три возача, а због вожње под дејством алкохола и због вожње под дејством психоактивних супстанци задржано је по 10 возача.

На територији Града Сомбора евидентиране су четири саобраћајне незгоде у којима су две особе задобиле тешке телесне повреде и две особе су лакше повређене. Због насилничке вожње задржана су два возача, а због вожње под дејством алкохола и због вожње под дејством психоактивних супстанци задржана су по три возача.

На подручју општине Апатин евидентиране су две саобраћајне незгоде у којима су три особе задобиле тешке и три особе лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола и због вожње под дејством психоактивних супстанци задржана су по два возача.

На подручју општине Оџаци евидентиране су две саобраћајне незгоде у којима је једна особа задобила тешке телесне повреде и једна особа је лакше повређена. Због вожње под дејством алкохола и због вожње под дејством психоактивних супстанци задржана су по три возача.

На подручју општине Кула евидентиране су четири саобраћајне незгоде. Због насилничке вожње задржан је један возач, а због вожње под дејством алкохола и због вожње под дејством психоактивних супстанци задржана су по два возача.

Написано је 70 захтева за покретање прекршајног поступка и издато је 370 прекршајних налога.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.