Желе победу на изборима да би били као Микетић? Шок транспарент на митингу листе „Србија против насиља“

Svi smo mi Miketić

Почетак предизборне кампање за изборе у Србији протекао је у знаку прљавштина листе „Србија против насиља“ која је првог дана кампање напала председника Србије Александра Вучића и његову породицу

Данима су просипали лажи, вршили нападе на активисте, а све то у недостатку спопствене политике.

Негде на пола пута до избора, појавио се шокантан снимак на ком се види какао Ђорђе Микетић, са листе „Србија против насиља“ шмрче кокаин и забавља се са проституткама.

А на снимку се јасно чује женски глас који каже „да ће то Микетић платити посланичком плтом“, односно парама грађана.

Вечерас, на крају предизборне кампање ове листе, присталице НАТО опозиције изнеле су транпарент на Тргу Републике на коме пише „Сви смо ми Микетић“.

Не, нисмо сви Микетић. Већинска Србија је пристојна Србија коју чине људи који се не дрогирају. Пристојну и већинску Србију чине породични људи правих вредности који не плаћају проститутке, а поготово не плаћају посланичком платом.

Дакле, грађани који припадају пристојној Србији никада неће подржати оно што ради Микетић. Док, са друге стране имамо присталице НАТО опозиције којима је такво понашање очигледно прихватљиво, привлачно, а чак и пожељно.

То су и вечерас овим транспарентом показали.

Просто не можемо да се не запитамо, да ли овим шаљу поруку да желе да победе на овим изборима како би могли да буду као Микетић.

Тачније, како би могли да узимају паре од народа, пуне своје џепове, а да тај новац искористе за баханалије, дрогу и проститутке.

Једно је сигурно, а то је да ће 17. децембра победити пристојна и већинска Србија. Србија која гледа напред и у будућност.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.