Апатинским матурантима општина финансира матурско вече уз наступ Јована Перишића

Школска година која је за нама, услед борбе читавог човечанства са пандемијом вируса Корона, довела нас је у ситуацију да поред свих и наша деца тај период проведу у ванредним околностима.

Школски дани проведени у истим клупама, мали и велики одмори, разне досетке на и ван часова, стрепње у ходницима пред контролне испите и одговарање, многа дружења, често и прве љубави, за ову генерацију нису били реалност. Школску годину су до пред крај провели испред малих екрана.

  • Сматрамо да сада, када смо сви заједно показали велику одговорност кроз поштовање мера и пре свега вакцинацију, имамо прилику и да нашој деци надокнадимо многе тренутке дружења које им је поменута ситуација одузела. Општина Апатин, с тим у вези, је одлучила да организује и финансира матурско вече за све матуранте средњих школа наше општине, а део програма ће поред локалних извођача бити и Јован Перишић, рекао је заменик председнице општине, Радован Ђукић.

Према његовим речима, Општинско Веће општине Апатин је данас подржало ову одлуку. 

  • Желимо пре свега да уприличимо нашој деци прославу матуре како би им остала у сећању до краја живота. Желимо да кроз тренутке радости које им припремамо, за тренутак забораве на све оно што су пропустили. Учинићемо све да буду задовољни, додао је Ђукић и истакао:
  • За сам крај бих подсетио да Општина Апатин годинама уназад награђује најбоље ученике, носиоци Вукових диплома ишли су на наградна путовања, а најбољи са разних такмичења добијали многе вредне награде. Тренутно смо у великој кампањи којом желимо да апатинске средње школе буду пуне ђака од септембра, те да у годинама које су пред нама створимо од наше општине један озбиљан средњошколски центар. 
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Тагови:

Најновије