Видели од шефа Ђиласа: Коалиција „Србија против насиља“ украла лого, замислите шта би тек радили да су власт!

Колалиција „Србија против насиља“ украла је лого изложбе „Великанке српске културе“ која се одржава у Дому Јеврема Грујића.

Како се може видети по друштвеним мрежама, лого је коалиција узела без обзира што је туђи.

Навикли су изгледа да раде све као њихов шеф Драган Ђилас који је док је био на власти згрнуо 619 милиона.

Међутим, крађа лога није једина ствар која је многима на друштвеним крежама запала за око.

Многи су били изненађени када су видели да је украдени лого који би требало да представља мапу Србије измењен и скраћен, тачније „окрњен“ је део где би требало да буде јужна српска покрајина Косово и Метохија!

– Размишљам нешто, како су ови досовци скројили скицу Србуије баш онако да не знате да ли иде са КиМ или без – гласи један од коментара.

Након тога уследиле су реакције да „досовци“ ништа нису сами скројили, већ да су прекопирали лого, али уз јасну и кључну разлику по питању КиМ:

Уз разлику да се Косово и Метохија овде јасно налазе у Србији – објаснио је један твитераш указујући на оригинални лого изложбе „Великанке српске културе“.

Твитераши су се у даљој преписци сложили да су ђиласовци „баш знали докле да исцртају“, алудирајући да су лого украли баш онако како им одговара – без Косова и Метохије!

Подсећамо, тајкунска коалиција коју предводи Драган Ђилас позната је по антисрпским ставовима као што су да су Срби починили геноцид, захтеви за увођење санкција Русији и чланство у НАТО, као и признавање лажне државе Косово, што су сада и отворено показали цепајући мапу Србије и избацујући јужну српску покрајину из његог састава.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.