(ВИДЕО) Данијела Попић, Радмила Делић и Снежана Клепић добитнице награде “Аврам Мразовић”

Zajednička

Поводом обележавања Дана просветних радника, данас су у Великој сали зграде Жупаније, додељена признања „Аврам Мразовић”, најуспешнијим просветним радницима са територије Града Сомбора.
Престижно признање за просветне раднике ове године добилие су Данијела Попић, васпитачица у ПУ “Вера Гуцуња”, Радмила Делић наставница историје у ОШ “Доситеј Обрадовић” и Снежана Клепић професорка српског језика у Гимназији “Вељко Петровић” у Сомбору.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


“Ово признање ми веома значи и лично и професионално. Лепо је што смо део ове приче, што је на Дан просветних радника и предшколска установа ту и васпитачи као веома значајан фактор у васпитању и образовању деце”, рекла је васпитачица Данијела Попић.
“Ова награда ми је изузетно драга јер је дошла на самом крају мог радног века и представља један резиме читавог мог рада”, истакла је наставница историје Радмила Делић.
“Увек значе признања, највећа признања су у ствари од ученика и бивших ученика и колега”, додаје доктор књижевних наука Снежана Клепић.
Награде је лауреатима уручио градоначелник Сомбора, Антонио Ратковић, који је истакао велику захвалност свим награђенима, али и свим васпитачима, наставницима и професорима на преданом раду. н
Награђени су поред плакете, добили и новчану награду у износу од 90 хиљада динара.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs