(ВИДЕО) Завршена изградња атарског пута у салашком насељу Градина

Gradina put

Након што су пре мање од месец дана започети радови на изградњи атарског пута у Градини, данас су исти приведени крају. Радови су обухватили изградњу коловозне конструкције у дужини од 1800 метара, до нивоа горњег носећег слоја од дробљеног каменог агрегата.
Како би се уверили да је реализација радова приведена крају, Градину су данас посетили државна секретарка – Душанка Голубовић, члан Градског већа за област пољопривреде – Борис Буловић, начелник Западнобачког округа – Горан Нонковић и представници Месне заједнице Млаке.

 


Тим поводом, разговарали смо са Миром Петковићем, чланом МЗ Млаке, који је изразио задовољство што је урађен атарски пут, те је изразио наду да ће се у наредној години и асфалтирати.
„Овај пут је врло значајан зато што овде нема пуно насељених домаћинстава, али има око 10-12 домаћинстава, који се баве искључиво сточарством и производњом производа од млека, који снабдевају пијацу нашу сомборску и у Кљајићеву пијацу. Значи сви лакше долазимо, имамо лакшу комуникацију са Градом, а да не причамо о школству. Са овога дела јако пуно деце има која су и основна школа и средња школа“, рекао је Петковић.
Подсећамо, овај пројекат покренут је на иницијативу мештана салашког насеља, а Град Сомбор је за његову реализацију обезбедио 12,5 милиона динара.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs