(ВИДЕО) Затворени базен почиње са радом у петак

Darko Kosanović

На задовољство свих грађана, Затворени базен Спортског центра „Соко“ почиње са радом у петак, 13. октобра, од 9 часова. Радно време базена биће сваког радног дана од 9 до 18.30 часова, суботом од 9 до 20 часова, док ће недељом, базен радити до 16 часова и 30 минута.
Директор Спортског центра „Соко“, Дарко Косановић, истакао је да је у припремној сезони извршен низ радова на објекту, те је најавио и да се послови израде СПА центра приводе крају.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


„Комплетно смо реновирали улаз, ставили смо керамичке плочице, замењена је комплетна ПВЦ столарија на делу објекта која до сада није замењена. Због израде СПА центра који је при крају и за који очекујемо да ће да проради у наредних месец дана морали смо мало да направимо прераспоред у оквиру објекта, тако да је урађена нова просторија за спасиоце, докупљена је комплетна опрема која је потребна за њихов рад. Уредили смо колективне и индивидуалне свлачионице, али свакако најзначајније што смо у припреми ове сезоне урадили је комплетна заштита, односно фарбање целе кровне конструкције на базену, фарбање великог базена и уградња нових прохромских степеница. Свакако да без помоћи Града то не бисмо могли да урадимо, те овом приликом се захваљујемо Граду Сомбору“, рекао је Косановић.
Такође, он је истакао и да ће упоредо са почетком рада Затвореног базена бити настављени и редовни програми.
„Најзначајнији програм је обука непливача деце другог разреда основних школа који истовремено са обуком пливања овде обављају и наставни процес. Поред тог програма, настављамо и са програмима терапијског пливања, рекреација за жене у води, а и мноштво осталих, као што је прослава рођендана“, закључио је директор СЦ „Соко“.
Цене улазница остаће непромењене, односно школарци, студенти и пензионери плаћају 150 динара, док је за све остале грађане 250 динара. На куповину сета од 10 улазница одобраваће се попуст од 10%, а на сезонски сет попуст ће износити 50%.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs