(ВИДЕО) Одржан 53. циклус Општинског такмичења „Шта знаш о саобраћају“

Test

Данас је на платоу испред Градске хале „Мостонга“ одржан 53. по реду циклус Општинског такмичења „Шта знаш о саобраћају?“, у организацији Ауто-мото клуба „Магнет“. Манифестација се традиционално одржава у циљу едукације најмлађих учесника у саобраћају и то у две етапе: кроз полигон знања и полигон спретности.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


Манифестацију је отворио градоначелник Сомбора, Антонио Ратковић, који је овом приликом изјавио следеће:

– Оно што нам је изузетно драго је да нас је послужило ипак и време и да ће се, поред тестирања, одржати и полигон спретности. Учествује 13 основних школа, што нам је свакако изузетно драго што су се одазвале. Оно што је битно, да целу манифестацију подржава Савет за безбедност саобраћаја, како финансијски, тако и саветодавно. Циљ целог такмичења и рада Савета за безбедност саобраћаја је свакако едукација наших учесника у саобраћају, а поготово наших најмлађих учесника у саобраћају. Зато нам је драго што данас видимо велики број деце на полигону.

Из Градске управе најављено је да ће Град Сомбор наставити да даје подршку и помоћ оваквим видовима едукација, а градоначелник је свим учесницима пожелео успех у данашњем такмичењу.

Након две године паузе због ситуације са коронавирусом, из организације су изразили изузетно задовољство што је ове године такмичење настављено. Напомињу да су у овај догађај укључени и полазници Школе за основно и средње образовање са домом „Вук Караџић“, који наступају у ревијалном делу програма.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs