(ВИДЕО) Општина Апатин наградила најбоље просветаре

Nagrađeni

Поводом „Дана просветних радника“ Србије данас је у свечаној сали Скупштине општине Апатин организован пријем на којем су уручене награде најбољим просветним радницима у области предшколског, основног и средњошколског васпитања и образовања на територији Општине Апатин.
Лауреати су ове године Биљана Рибић из Основне школе „Иван Горан Ковачић“ Сонта, Андреја Силађи– ОШ „Јожеф Атила“ Купусина, Јасминка Басарић ОШ „Жарко Зрењанин“ Апатин, Немања Лакић -„Техничка Школа са Домом ученика“ и Даница Ћопић -Предшколска установа „Пчелица“ из Апатина.
Председница општине Апатин Дубравка Кораћ уручила је Плакете „Вук Караџић“ и новчану награду у износу од 54.000 динара свим награђеним наставницима и професорима:“Ја бих желела пре свега да честитам свим просветним радницима њихов дан и то је неки мали начин да препознамо и подстакнемо рад просветних радника у нашој општини.Оно што смо најавили јесте и подстицај за њих, односно ваннаставне активности које ће сами да осмисле и кандидују. Општина је рада да подржи те активности где ћемо да укључимо што више деце и на што квалитетнији начин“, рекла је председница.
Представницима општине Апатин и просветним радницима, у име награђених обратио се професор Техничке школе Немања Лакић, истакавши како је ова награда признање успешном раду свих просветних радника, у најлепшем и најбитнијем послу, а то је образовање деце.
Захвалност је изразила и наставница Јасминка Басарић из апатинске Основне Школе Жарко Зрењанин, којој је ово прво признање за 35 година проведених у просвети.
„У данашње време је веома значајно остати на путу знања, а ова награда је подстицај свим добитницима, да останемо на том путу и да се даље усавршавамо у свом раду“, рекла је награђена наставница Басарић.
Поред председнице општине Апатин Дубравке Кораћ, награде је уручио и њен заменик Радован Ђукић.

Видео можете погледати ОВДЕ.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs