(ВИДЕО) Сомборци овацијама дочекали бронзаног Аметовића

Doček

БК Сомбор је данас на платоу испред Градске хале „Мостонга“, приредио свечани дочек за свог члана Омера Аметовића, који се вратио из Пореча са Европског првенства за младе сениоре до 22 године.

Аметовић је на том такмичењу освојио бронзану медаљу и тако донео Србији одличје после више од 25 година. Упркос тешком жребу, Аметовић је сјајно боксовао, те је у четвртфиналу победио бившег јуниорског првака Европе, Атилу Берната из Мађарске, али је у полуфиналу изгубио од одличног Грузијца Khasaija.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


Велики број чланова БК „Сомбор“, као и навијача дочекало је данас Аметовића, који није крио своје задовољство и срећу због великог успеха: “Ово ми је први пут да ме овако дочекају другари из клуба, тренер и пријатељи. Јако су ме изненадили, пуно ми је срце и ево успео сам да донесем медаљу бронзану са првенства Европе, за град Сомбор, за Србију и наравно за мене и мог тренера. Желео бих да се захвалим Стојану Кнежевићу на раду, што ме је спремао за ово све дуго, он је једини веровао у мене“, рекао је Аметовић.

Боксерски савез Србије и БК „Сомбор“ наградиће Аметовића новчаном наградом за освојену медаљу, а с обзиром на младост и велики потенцијал, од Омера у будућности сигурно можемо очекивати још успеха и медаља.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије