(ВИДЕО) Уређење фасаде на згради Црвеног крста

Antonio i Biljana

У току су радови на уређењу фасаде на згради Црвеног крста у Сомбору. Радове је данас обишао градоначелник Сомбора, Антонио Ратковић, који је овом приликом истакао значај овог подухвата.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


– Зграда која је грађена од 1996. до 2000. ево коначно у 2022. години добиће онакав изглед како смо сви и замишљали. Прошле године је Црвени крст прославио 120 година, један велики јубилеј, и зато нам је свима и драго што ево у овој години може и Град Сомбор, који финансира ове радове, да се одужи новом фасадом на Управној згради у Црвеном крсту.
Градоначелник је најавио да ће Град наставити да пружа подршку раду Црвеног крста, установе од изузетног значаја за пружање услуга из њиховог домена рада.

– Свакако да ћемо и у овој години наставити са свом подршком коју смо давали Црвеном крсту и у претходним годинама, а гледаћемо да и за наредну годину определимо средства и за нову капију и паркинг места.

Из Градске управе најављују да се окончање радова на уређењу фасаде очекује у мају месецу, када ће Црвени крст обележити Недељу Црвеног крста.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије