(ВИДЕО) Харис Џиновић: Апатинске рибарске вечери су сјајне!

Трећег дана Рибарских вечери, Апатинци и њихови гости имали су прилике да уживају у феноменалном концерту велике звезде Хариса Џиновића.

„Чувене Апатинске вечери су наравно сјајне, према томе, носим најлепше утиске, које сам икад имао, приликом оваквих манифестација и јако ми је драго што сам поново овде!“, рекао је он.

Поред легендарног Хариса, апатинској публици се представила и Зорана Павић, популарна певачица која је, како сама каже, и приватно и пословно веома везана за Апатин.

„Дивно сам дочекана, јако се лепо осећам, радујем се вечерас дружењу са публиком. Није фраза него једва чекамо, поготово што тако дуго смо били тотално склоњени од свега сходно дешавањима“, рекла је Зорана.

Треће, финално вече, сем добре музике  обележило је проглашење победника у такмичењу „Златни котлић 2021“, па је тако Апатин синоћ добио новог шампиона у спремању рибљег специјалитета, Бојана Томашевића. 

Сем тога, читав низ активности које су организатори спремили за посетиоце, попут сусрета колекционара антиквитета, такмичења у пецању „Златна рибица“, турнира у пикаду, фудбалских утакмица, наступу плесне школе „Ронда“, биле су посећене и незаборавне за све учеснике. 

Последњег дана манифестације нас очекује ревијално кување рибљег паприкаша, уз концерте група „Дунавски бисери“ и „Банде дрвене“. Организатори позивају све да присуствују, да кувају рибљи паприкаш и забаве се уз добру музику и још бољу атмосферу.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs