(ВИДЕО) ЈКП „Наш дом“ Апатин купило нови аутоподизач

Kamion

Данас је Јавно комунално предузеће „Наш дом“ обогатило свој возни парк новим аутоподизачем, односно самонакладачем. Директор ЈКП „Наш дом“ Небојша Смиљанић том приликом је изјавио:
ЈКП „Наш дом“ Апатин у свом пословању има потребе за два оваква возила и десила се ситуација да смо средином прошле године били приморани да предложимо једно исто овакво возило, тачније 26 година старо, за расходовање. Било је нерентабилно прихватити понуду за репарацију шасије, мотора и осталих делова, па смо дошли до идеје да набавимо једно ново овакво возило.

Смиљанић истиче да се у пословању овог предузећа оваква возила користе свакодневно, па ће се ова инвестиција вредна готово 9 милиона динара у најкраћем року исплатити.
Осим тога, Смиљанић издваја најбитније инвестиције у возни парк у претходних неколико година.
Набавили смо два нова ауто-смећара, једну цистерну за одвоз комуналног отпада, камион-кипер и радну корпу са платформом.

Што се тиче планова за идућу годину, у плану је најпре санирање ударних рупа на путевима већ почетком пролећа.
Радиће се на бази хладног асфалта санирање ударних рупа.

Према већ устаљеној пракси, све се ради у комуникацији са оснивачем овог предузећа, локалном самоуправом општине Апатин. Из овог ЈКП истичу да сарадња са органима локалне самоуправе води ка добрим и сврсисходним решењима.

Видео можете погледати ОВДЕ.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије