(ВИДЕО) 6 милиона за нову медицинску опрему у Специјалној болници „Јунаковић“

Banja

Специјална болница за рехабилитацију „Јунаковић“ континуирано ради на унапређењу квалитета својих услуга. Поред редовног одржавања и уређења самог објекта, из године у годину реализују се занављање медицинске опреме, замена намештаја и реновирање соба. Захваљујући изузетној сарадњи са вишим нивоима власти, такав тренд наставља се и ове године, те је обезбеђено преко 6 милиона динара за нову медицинску опрему. Више о томе, рекла нам је директорка Специјалне болнице, др Драгана Мрђенов.

„Ми смо у току овог месеца потписали уговор са секретаријатом за здравство, који нам је дао средства у вредности преко 6 милиона, којим ћемо ми и ове године зановити медицинску опрему. Значи добили смо 4 хидромасажне каде нове и 4 магнета. Прошле године смо добили и две каде, једну за горње, једну за доње екстремитете и добили смо 2 магнета, тако да сваке године захваљујући Покрајинској влади занављамо дотрајалу медицинску опрему“, објашњава др Мрђенов.
Претходно, унапређена је услуга електротерапије, а следеће у плану је реновирање сале за кинези терапију.

Такође, у току је реновирање старих соба, замењена је дрвенарија на старом блоку, а ради се и на уређењу плажа и базена за летњу сезону, која би требало да почне 20. јуна.

„Тренутно је актуелно и уређење дела гардеробе на хидромасажном блоку, тако да наставак тога јесте и уређење простора где су хидромасажне каде, где ћемо све зановити и ставити нову опрему“, додаје директорка ове установе.
Поред поменутих радова, Специјална болница „Јунаковић“ омогућила је за своје кориснике и специјални ускршњи попуст на медицински пакет, сениор пакете, сениор wеллнесс викенд, услуге смештаја, као и посебан попуст на редован wеллнесс викенд.

„У току је акција ускршњег попуста. На тај начин нашим гостима желимо да учинимо угодније ускршње празнике. На све програме је снижење 10%, а на wелнес викенд 20%“, истиче наша саговорница.

Подсећамо, бања “Јунаковић” нуди и посебан програм рехабилитације за дијабетичаре, као и тзв. програм Пост-Цовид рехабилитације, намењен особама које доживљавају низ нових или текућих симптома који могу да трају недељама, или месецима, након прве инфекције вирусом Цовид-19. Такође, део је програма субвенционисања годишњих одмора у Србији путем бесплатних ваучера, које је обезбедила Влада Србије.

Видео можете погледати ОВДЕ.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије