(ВИДЕО) “IX легија” победници игара на води у Сомбору

IX legija

На Отвореном базену у Сомбору, вечерас је одржана спортска манифестација под називом „Invictus chalenge”. Ово такмичење је замишљено као спортска манифестација такмичарско – забавног карактера која за циљ има да се такмичари добро забаве савладавајући разне препреке и логичке задатке, а по узору на некадашње “Игре без граница”.

Како истиче Недељко Родић организатор такмичења, ово је нека врста промоције спорта али и тимског духа: ”Спорта, забаве, добрих игара, дружења, екипног такмичења и екипног духа јер у свакој игри смо се потрудили да направимо тако да нигде појединац не одлучује сам за себе него цела екипа”, рекао је Родић.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


Град Сомбор је препознао важност једног оваквог догађаја те је чланица Градског већа Антонија Нађ Косановић пружила подршку свим учесницима овог такмичења: ”Сматрамо да овакве и сличне манифестације спортско забавног карактера итекако су потребне Сомбору јер укључују ширу популацију, може да се пријави , без обзира да ли се баве неким спортом или не, који желе да се покажу и да се опробају у спортским активностима”, рекла је Нађ Косановић.

Такмичење је одржано у 10 дисциплина, а најбоља је била екипа “IX легија”. Друго место припало је “Баракудама”, док је трећа била екипа “Чигре”.

Победничка екипа ће представљати Град Сомбор на финалном такмичењу које ће бити одржано 27. августа на СПЕНС-у у Новом Саду, а организатор игара је Тренинг Центар „Invictus“ уз подршку локалне самоуправе Града Сомбора.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs