Вучић о изборима и победи коју је опозиција прогласила: Био је и Динамо фаворит против АЕК-а, па ништа!

AV

Једно од питања било је и да прокоментарише појединце из опозиције који су већ прогласили победу на изборима.

– Проблем неких људи из бившег режима. Она је (потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић) бар жена у политици ветеран. Шест или седам странака је променила. Мислим да је рекордер. Морала је за то време да научи да ни у једној од тих странака, није вредело колико год да су били на телевизији да остану на власти, истакао је Вучић и додао:

– У време власти њеног шефа, и њене власти сви медији су били под њиховом контролом. Није било ни једне телевизије која би им се супротставила. Није било никога код кога сте могли да чујете другачије мишљење. И изгубили су све. Нису људи глупи”.

Вучић је то изјавио замољен да поркоментарише изјаву Тепић која је питала због чега је Вучић свакодневно на телевизји ако је јак.

Он је оценио да опозиционим странкама након сваке седнице Скупштине Србије пада рејтинга, јер како је рекао, „тада их људи најбоље виде какви су“.

– Они су рекли да су велики победници. Ја нисам сигуран ко ће да победи. Они су велики фаворити. Знате кад измишљате сваки дан и не говорите истину онда сте у великој предности. Па овако напишете нешто, слажете. Баш вас брига. Ја морам да говорим истину и не могу да лажем. А морам да радим. Наравно да су они у предности и велики су фаворити за победу на изборима. Само то ћемо да то да измеримо и проверимо на семафорима када се избори заврше. Био и Динамо против АЕК-а, па ништа, закључио је Вучић.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs