За седам дана 480 прекршајних пријава

Policija

У току претходне недеље, на подручју Полицијске управе у Сомбору, евидентирано је 12 саобраћајних незгода, у којима су две особе задобиле тешке и три особе лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржано је девет возача, а због вожње под дејством психоактивних супстанци два возача.

На територији Града Сомбора евидентирано је пет саобраћајних незгода, у којима је једна особа задобила лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржана су четири, а због вожње под дејством психоактивних супстанци два возача.

На подручју општине Апатин евидентиране су три саобраћајне незгоде у којима је једна особа задобила тешке телесне повреде. Три возача су задржана због вожње под дејством алкохола.

На подручју општине Оџаци евидентиране су четири саобраћајне незгоде у којима је једна особа задобила тешке телесне повреде и две особе лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржан је један возач.

На подручју општине Кула нису евидентиране саобраћајне незгоде. Један возач је задржан због вожње под дејством алкохола.

Написана су 74 захтева за покретање прекршајног поступка и издато је 480 прекршајних налога.

Најчешћи узрок саобраћајних незгода је неприлагођена брзина кретања.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs