Истина је победила! Прихваћена жалба Телекома на решење о забрани рада на КиМ!

MTS

Приштински органи су усвојили жалбу МТС д.о.о. на претходну одлуку о брисању из регистра привредних друштава. С тога, МТС д.о.о. наставља да буде уредно уписан и да и даље нормално послује. Агенцији за привредне регистре у Приштини (АРБК) је наложено да све измене и податке у регистру поново сагледа уз строго поштовање Бриселског споразума и других меродавних прописа.

Генерални директор Телекома Србија, Владимир Лучић, чије је МТС д.о.о. зависно друштво, изјавио је да су у овој компанији изузетно задовољни одлуком.

– Изузетно смо задовољни наведеном одлуком, која потврђује истину и враћа правну сигурност за пословање и функционисање МТС д.о.о, а у складу са владавином права. Након велике и тешке борбе, за сада је истина победила, а што је од огромног значаја за наше запослене, кориснике и људе који живе на Косову и Метохији. Ово је само почетак у даљем раду и развоју МТС д.о.о, која ће сигурно постати лидер квалитетом и разноврсношћу својих услуга. И овога пута желим да кажем, да смо тек почели и да су велике ствари тек пред нама – рекао је Лучић.

Он се захвалио председнику Србије Александру Вучићу.

– Посебно желим да захвалим председнику Републике Србије Александру Вучићу и осталим представницима наших институција на свом мукотрпном раду, посвећености и залагању током овог изузетно тешког поступка. Такође, велико хвала дугујемо представницима међународне заједнице и свим актерима добре воље који су били од неизмерне помоћи да у овом случају право и правда победе – додао је он.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs