Концерт Дивљих јагода у Апатину заказан за 18. септембар

Протекла два месеца у Апатину се могло уживати у бројним културно-уметничким, забавним и спортским садржајима за све укусе и све генерације. Жељни доброг провода, након прошлогодишњих строгих мера због епидемиолошке ситуације, Апатинци су се одазвали у великом броју на свим догађајима, од Дана Дунава, Мото сусрета, Апатинских рибарских вечери, Deer and Beer festa,  хуманитарних базара, Личке олимпијаде, Међународног фестивала ракије, Фијакеријаде, па до фантастичног Beach festa. 

Како сазнајемо од Немање Јовића, Туристичка организација општине Апатин припрема још један догађај, а у питању је концерт Дивљих јагода. 

Подсећамо, овај фантастичан бенд, због временских непогода које су нас задесиле за време одржавања Мото скупа у Апатину, није тада одржао концерт. Сада је постигнут нови договор и сви фанови Диљих јагода у Апатину их могу послушати у суботу, 18. септембра. С обзиром на то да је за првобитан термин одржавања концерта интересовање било изузетно велико, организатор је одлучио да концерт Дивљих јагода у септембру месецу буде одржан на Тргу Николе Тесле.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије