Млади апатински атлетичари испратили календарску годину уз пакетиће и дружење са Деда Мразом

Deda Mraz

У понедељак 27.12.2021. године одржан је последњи овогодишњи тренинг младих атлетичара Атлетског клуба Апатин, полазника бесплатне школе атлетике. Овај тренинг, поред уобичајеног тренажног карактера, имао је овај пут у свом главном делу ипак једну усмерену активност поводом нове године, а то је подела новогодишњих пакетића младим атлетичарима и дружење са Деда Мразом. 

Тренинг којим је завршен тренажни процес младих атлетских нада обиловао је позитивним емоцијама и искреним дечијим вибрацијама, које потврђују да се кроз прави приступ деци може изградити добар човек и добар спортиста. 

Ове године, по први пут, је уз подршку родитеља и спонзора (Бујић гипс-ригипс, СТР Радијатор, Ресторан Златна круна, СТР Сигурна кућа, Егерц гранити, Каменорезац Егерц, СТР Петровић плус), који су препознали и подржали праве идеје и вредности, организовао куповину и поделу 40 новогодишњих пакетића младим атлетичарима.  

Велика захвалност Атлетског клуба Апатин иде Душану Гладићу, који је својим перформансом у лику Деда Мраза обрадовао децу и кроз забаву поделио поклон пакетиће. Истиче се захвалност, свим родитељима који подржавају и имају поверења у рад клуба, јер су њихова деца најлепша садашњост и светла будућност атлетике у Апатину.

Атлетски клуб Апатин поносан је на две деценије постојања, сјајну организацију 25. Апатинског Дунавског полумаратона, организације такмичења Брзином до звезда, остварене резултате у 2021. години где је сениорска екипа освојила титулу екипног првака Србије и изборила наступ на Куп Шампиона у кросу (Оеирас-Лисабон, 06.02.2022. године), освојене три сениорске медаље на Првенствима Србије, одличне наступе чланова клуба на такмичењима у земљи и иностранству, посебно се истиче и ставља на посебно место дводеценијски бесплатан рад са децом који клуб баштини од самог оснивања (2001.) до данас.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије