Млади апатински атлетичари испратили календарску годину уз пакетиће и дружење са Деда Мразом

Deda Mraz

У понедељак 27.12.2021. године одржан је последњи овогодишњи тренинг младих атлетичара Атлетског клуба Апатин, полазника бесплатне школе атлетике. Овај тренинг, поред уобичајеног тренажног карактера, имао је овај пут у свом главном делу ипак једну усмерену активност поводом нове године, а то је подела новогодишњих пакетића младим атлетичарима и дружење са Деда Мразом. 

Тренинг којим је завршен тренажни процес младих атлетских нада обиловао је позитивним емоцијама и искреним дечијим вибрацијама, које потврђују да се кроз прави приступ деци може изградити добар човек и добар спортиста. 

Ове године, по први пут, је уз подршку родитеља и спонзора (Бујић гипс-ригипс, СТР Радијатор, Ресторан Златна круна, СТР Сигурна кућа, Егерц гранити, Каменорезац Егерц, СТР Петровић плус), који су препознали и подржали праве идеје и вредности, организовао куповину и поделу 40 новогодишњих пакетића младим атлетичарима.  

Велика захвалност Атлетског клуба Апатин иде Душану Гладићу, који је својим перформансом у лику Деда Мраза обрадовао децу и кроз забаву поделио поклон пакетиће. Истиче се захвалност, свим родитељима који подржавају и имају поверења у рад клуба, јер су њихова деца најлепша садашњост и светла будућност атлетике у Апатину.

Атлетски клуб Апатин поносан је на две деценије постојања, сјајну организацију 25. Апатинског Дунавског полумаратона, организације такмичења Брзином до звезда, остварене резултате у 2021. години где је сениорска екипа освојила титулу екипног првака Србије и изборила наступ на Куп Шампиона у кросу (Оеирас-Лисабон, 06.02.2022. године), освојене три сениорске медаље на Првенствима Србије, одличне наступе чланова клуба на такмичењима у земљи и иностранству, посебно се истиче и ставља на посебно место дводеценијски бесплатан рад са децом који клуб баштини од самог оснивања (2001.) до данас.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.