Наше Најбоље из “Univerexport-a”

Брендови највећег домаћег трговинског ланца, Univerexport-a, „Органа“ и „Домаћинство Вучуревић“ од сада су део велике куће „Чуваркућа“ поставши на тај начин значајан додатак оног најбољег што заједно можемо да понудимо потрошачима. 

Жиг „Чуваркућа“ носи 17 производа које “Univerexport” лично производи. Бренд „Органа“ понос је наше личне производње. Органски производи са наше земље у Липару, брашно и уље, најбоље су од оног што нам је природа дала. Ови производи заслужили су тај епитет јер нису третирани хемикалијама, носиоци су сертификата органских производа, а читав производни процес – од сејања семена до пласмана на полице – у потпуности је контролисан и иза квалитета стоји сама компанија “Univerexport”. „Домаћинство Вучуревић“, пршут и вино, настали су из исте жеље да се купцима понуде производи врхунског квалитета из сопствених производних погона. Предуслов за добар пршут је квалитетна сировина која стиже са Универеxпорт-ове фарме АД Бачка, 100% домаће, никад увезено, нити замрзнуто месо и направљено искључиво од домаћих свиња. Посебне одлике пршута леже у чињеници да је процес зрења на самом ваздуху, а не диму, а целокупан процес производње употпуњен је савременом опремом која чини савршен спој комбинације традиционалне италијанске технологије и домаћег умећа одгајања свиња на сопственој фарми и производње. Виноград из кога стижу Оранж и Хамбург вино је направљен на истим основама као и органски производи и пршут. Вина имају сласт добијену искључиво од сунца, а виноград се не третира пестицидима, већ искључиво органским препаратима.

Створивши сопствене брендове, иза чијег имена и квалитета у потпуности стоји компанија која на тржишту послује пуних 30 година и чија је намера и жеља да у потпуности улаже у друштво и земљу одакле је и сама потекла, “Univerexport” је направио корак даље у пласману домаћег. Колико је развој домаћег битан потврђује и пројекат „Стварано у Србији“ чији су важан део и нове чуваркуће из “Univerexporta”. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије