Обновљене свлачионице на фудбалском стадиону у Станишићу

ФК Станишић

Град Сомбор наставља са улагањима и модернизацијом спортских објеката, како у граду, тако и у насељеним местима, а тим поводом председник Скупштине Града Зоран Рус и чланица Градског већа за област омладине, спорта, деце и здравства Антонија Нађ Косановић, посетили су данас фудбалски стадион у насељеном месту Станишић, где су завршени радови на изградњи нових тушева и тоалета у свлачионицама.

Урађене су нове електричне инсталације, као и водоводна и канализациона мрежа, након чега су следили керамичарски радови. Нови изглед добила је судијска просторија, а направљене су и нове ограде и заштитне мреже иза голова.

Рус је приликом обиласка најавио да ће Град и у наредном периоду наставити са улагањима у спортске објекте, како би се спортистима обезбедили најбољи услови за постизање врхунских резултата.

У току су и радови на реконструкцији трибина на стадиону ФК „Кордун“ у Кљајићеву, где следи изливање бетонаже, након чега ће да се монтирају нове челичне трибине са дрвеним елементима, које ће бити распоређене у три реда, дужине од око 26 метара, укупног капацитета до 200 гледалаца. У плану је да се током наредне године уради и надстрешница на овим трибинама.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs