Одлични наступи апатинских атлетичара – увертира за 25. Апатински Дунавски полумаратон

Vejin Predrag Zagrebacki maraton

Протеклог викенда чланови Атлетског клуба Апатин имали су одличне наступе на тркама у Загребу, Новом Саду и Рековцу.

Најуспешнији је био Ђуро Борбељ, који је у суботу на трци из серије Кроса РТС-а у Рековцу, у сјајној конкуренцији у трци на 5 километара, освојио друго место, док је у недељу наступио на традиционалном Новосадском маратону где је тријумфовао у трци на 10 километара. У Новом Саду су у трци на 5 километара одличне резултате остварили Немања Ђурић који је завршио трку на 2.месту и Александар Стајић који је одмах за њим прошао финиш линију и заузео 3.место. У истој трци Никола Ђурић је остварио лични рекорд и заузео 6. место у свеукупном пласману.

Сјајан резултат остварио је и Предраг Вејин који је учествовао на 29. Загребачком маратону и у својој старосној категорији заузео 2. место истрчавши стазу дугу 42 километра и 195 метара са личним рекордом који износи 3 сата 4 минута и 14 секунди, што је резултат вредан свих похвала с обзиром на старосну категорију у којој наступа.

Резултати чланова Атлетског клуба Апатин добра су увертира за сјајну атлетску манифестацију која се у недељу, 17. октобра, одржава у Апатину. Подсећамо, у питању је међународни јубиларни 25. Апатински Дунавски полумаратон, који ће окупити квалитетне тркаче из више од десет земаља.

Г.Ч.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Тагови:

Најновије