Рукометаши из кулске општине активно учествују на првенствима

rukomet

Предстојећег викенда, чланице Рукометног клуба „Лаки” учествоваће на Државном првенству у Шапцу, заједно са још 12 екипа узраста до 16 година. Екипе су подељене у четири групе, а рукометашице „Лакија” се налазе у групи са Бором и Београдом. Првог дана првенства, екипа „Лаки” ће одиграти оба сусрета у групи, а у суботу и недељу се игра за коначни пласман.

На Државном првенству за млађе категорије наступиле су екипе Женског рукометног клуба „Круле“ из Сивца, рукометашице до 14 година старости, као и млади рукометаши РК „Црвенка“, у узрасту до 12 година старости. Државно првенство за рукометашице до 14 година старости одржано је у Краљеву. ЖРК „Круле“ је био у групи са Медицинаром из Шапца и Јуниором из Београда. Као последњепласиране из групе, играле су за пласман од 9. до 12. места. Државно првенство завршиле су на десетом месту.

Државно првенство за младе рукометаше до 12 година старости, на којем су наступили дечаци из РК „Црвенка“ одржано је у Смедереву. Црвенка је била у групи са Новим Београдом и Мокром Гором, а као последњи у групи, разигравали су за пласман од 9. до 12. места. Црвенчани су Државно првенство завршили као последњи. Но, већ само учешће на такмичењу републичког ранга је успех који су оствариле млађе категорије рукометних клубова из кулске општине.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs