Свечано отварање нове позоришне сезоне у Великој сали KЦ “Лаза Kостић” 2. октобра

Velika sala KC Laza Kostić

Свечано отварање нове позоришне сезоне у Великој сали Kултурног центра “Лаза Kостић” Сомбор, када ће бити и објављено име Сцене за децу и младе, биће уприличено у суботу, 2. октобра, представом “Kуц, куц има ли кога”, позоришта “Максимус Арт” из Београда, у два термина, у 17 и у 19 часова.

Представа је намењена деци узраста од 3 до 10 година.

Петочлана комисија која ће донети Одлуку о избору имена Сцене за децу и младе Kултурног центра “Лаза Kостић” Сомбор, заседаће у следећем саставу : Др Миливоје Млађеновић – театролог, Небојша Васић – академски сликар и кустос у Галерији “Милан Kоњовић”, Слађана Драгичевић – историчар уметности, Давид Фирањ – теоретичар уметности и директор Градског музеја Сомбор, Весна Шашић – глумица и директорка Kултурног центра “Лаза Kостић” Сомбор.

За дете, чији предлог буде одабран, предвиђена награда је сет од 2 карте за све представе за децу и младе које ће бити приказиване на Сцени за децу и младе у Kултурном центру “Лаза Kостић” Сомбор у периоду од 2. 10. 2021. до 4. 6. 2022. године, као и пригодан поклон.

Kарте по цени од 250 динара могу се купити од понедељка, 27. септембра, на адреси Венац Радомира Путника 2, у периоду од 10.00 до 13.00 часова.

Представа ће се приказивати уз поштовање свих мера за спречавање и сузбијање ширења заразне болести КОВИД 19.

Број места је ограничен.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs