Скандал у САД: Киднаповали америчку конгресменку!

Kongresmenka

Конгресменку Мери Скенлон држала су два мушкарца на нишану након састанка. Није повређена, али јој је аутомобил украден.
Америчку конгресменку Мери Геј Скенлон (62) су у парку у јужној Филаделфији киднаповала двојица мушкараца под претњом пиштољем.

ФБИ и полиција појачали су потрагу за мушкарцима осумњиченим за пљачку, а пет особа је приведено.

Скенлон, демократа која представља 5. конгресни округ Пенсилваније, опљачкана је док је ишла ка свом аутомобилу на једном паркингу.

Наоружани осумњичени, за које се верује да имају између 20 и 30 година, пришли су јој након састанка и тражили кључеве од аутомобила. Један од мушкараца се одвезао њеним, а други га је пратио у другом возилу.

У украденом возилу однети су и неки од личних и радних докумената., лични и службени мобилни телефони. Полиција Филаделфије сарађивала је са ФБИ-јем пошто је случај укључивао високо рангирану политичарку.

Скенлон ради у одборима за правосуђе и правила Представничког дома, а потпредседник је Одбора за администрацију Представничког дома.

Полиција је одбила да саопшти да ли је Скенлон можда била мета због свог положаја као политичарке или јавне личности.

– Сви заслужују да се осећају безбедно у нашем граду, а нажалост то није увек био случај ове године – рекао је градоначелник Филаделфије Джим Кени.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs