Српско-амерички стартап сакупио 4 мил УСД за иновацију у области стоматологије

Četkica

Србин Владимир Вукићевић, који је као дете отишао у Сједињене Америчке Државе ради лечења, са својим најновијим стартапом Better & Better, прикупио је четири милиона долара од инвеститора.

Стартап са седиштем у Њујорку бави се производњом пасте за зубе са витаминима, а његов потенцијал препознали су и бројни инвеститори из Србије, одакле је дошло чак 40% укупних новчаних средстава. Ово улагање у Better & Better помоћи ће лансирању производа, даљем ширењу малопродаје и расту, наводе из те компаније.

Better & Better је трећи у низу стартапа које је Вукићевић покренуо.

Последњи талас финансирања компаније Better & Better предводио је Fifth Quarter Ventures, у власништву Тихомира Бајића, најпознатијег Србина у Сицилијумској долини, а стартап су подржали и Саша Драгић, оснивач Superbet-a, Бранимир Бркљач из Студио Модерне, фонд Vila Smita Dreamers VC, Azure Capital, Alpaca Ventures и други.

Дреамерс ВЦ је у саопштењу навео да види потенцијал у линији производа компаније Better & Better да учини “здравији живот лакшим” и “на револуционаран начин побољша здравље кроз постојеће навике”.

Better & Betterје покренут током пандемије 2020. године.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs