(ФОТО) Председник општине са сарадницима обишао радове на 4 градилишта

Општина Оџаци део је великог инвестиционог циклуса, захваљујући којем се изводе радови на изградњи бројних објеката широм земље. Са тим у вези, председник општине Оџаци, Горан Николић, са сарадницима, обишао је неколико градилишта на територији локалне самоуправе.
Захваљујући Министарству грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре и Јавном предузећу „Путеви Србије“, који су препознали потребе становника општине и изашли у сусрет молби руководства, рехабилитују се државни путеви кроз општину. Тренутно су у току радови на постављању првог од два слоја асфалта на деоници пута између Лалића и Оџака у дужини од 7,3 километра, а ове радове изводи „Војводинапут-Бачкапут“.
Истовремено, у току су припремни радови за асфалтирање државног пута између Српског Милетића и Богојева, које изводи „Војпут“ из Суботице. Вреди поменути да су овог лета већ завршени радови на рехабилитацијама путева кроз Ратково, Српски Милетић и Богојево.
Николић је обишао и радове на пешачкој стази од Оџака према каналу Дунав-Тиса-Дунав, а који су у завршној фази, те ће сви становници Оџака, као и њихови посетиоци имати ново, модерно, уређено и осветљено шеталиште.
У Оџацима је у току свеобухватна реконструкција објекта који ће постати Културни центар, па ће на овај начин, Оџаци по први пут добити објекат намењен културним садржајима попут концерата, предства и изложби. Вредност радова износи 68 милиона динара, а само је за радове који ће допринети акустици простора планирано 17 милиона.
Сви наведени радови за циљ имају стварање услова за бољи, садржајнији и успешнији живот становника наше општине, јер поред савременијих и безбеднијих путева, грађани општине Оџаци по први пут добијају Културни центар, а изградњом пешачке стазе по први пут ће канал ДТД постати лако доступан свима за рекреацију и уживање у природи.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs