Хорор у Задру: Ухапшен мушкарац који је силовао девојчицу од њене шесте до 11. године

Nasilje

Задарска полиција јуче је ухапсила мушкарца са подручја тог града због тешког случаја педофилије који се наводно догађао током више година. Случај је посебно осетљив због малолетне жртве, девојчице која је била сексуално злостављана од своје шесте до једанаесте године живота, јавља „Задарски лист“.

Ради се о мушкарцу старије животне доби и девојчици са ширег задарског подручја који нису у сродству. Они су, према информацијама с којима располаже „Задарски лист“, живели у истој кући у власништву мушкарца, где је породица девојчице живела као подстанари.Девојчица је дуго ћутла о злостављању, а пожалила се школском психологу који је алармирао цео систем. Родитељи нису посебно обраћали пажњу на мушкарца због његових година, а с њим су чак девојчицу пуштали у шетњу.

Мушкарац је приведен притворском надзорнику, након чега ће бити испитан у државном тужилаштву. Због малолетне жртве и осетљивости случаја, полиција не сме да излази у јавност с информацијама о овом догађају, а како је испричала портпаролка ПУ задарске Ивана Грбин, на тај начин се покушава избећи даљња виктимизација жртве.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs